Lees vorige artikels

Een overzicht van onze vorige artikels. Van nieuwste tot oudste.

admin 27-05-2020

Graag nog even onder jullie aandacht brengen dat de einddatum om jullie kinderen hiervoor in te schrijven zeer snel nadert.  31 mei sluiten we de inschrijvingen voor de jeugdspelers af.  Dus wie het even uit het oog is verloren, het is van je te haast

..
Erik De Gruyter 25-05-2020

Sinds vorige week hadden we als club terug uitzicht om te dubbelen. Door de enigszins dubbele communicatie vanuit Tennis Vlaanderen leidde dat tot diverse interpretaties. TC Basveld heeft onmiddellijk aangegeven dat als men zich aan dubbels waagde, dit volledig op eigen risico was.

..
Erik De Gruyter 22-05-2020

Sinds ruim twee weken kunnen we opnieuw genieten van onze favoriete sport. Aanvankelijk met mondjesmaat, na de versoepeling voor het les geven en het toelatingsexamen voor de dubbels, merken we dat de club stilaan terug op toerental geraakt. De reservaties lopen vlot binnen.

..
admin 03-05-2020

De tijd om de verse gravel te betreden, nadert met rasse schreden; één tegen één - met een overheidsadvies om het wisselen van partners tot een minimum te beperken -, evenals met alle leden onder eenzelfde dak of maximum 2 andere, steeds dezelfde, spelers.  Geniet ervan!

..