Lees vorige artikels

Een overzicht van onze vorige artikels. Van nieuwste tot oudste.

admin 14-01-2021

Naar aanleiding van onze mail om 4 namen te gebruiken bij het reserveren van een dubbel padel match, hebben wij (als proef) de reservatieregels gewijzigd. Je kan nu maar alleen reserveren door 4 namen in te geven.

admin 31-12-2020

Er is een nieuwe stap gezet voor het reserveren van pleinen (zowel voor padel als tennis). Als je geen abonnement hebt, kun je losse pleinen huren en hiervoor onmiddellijk online afrekenen. Dit kan door een bepaald bedrag (saldo) te reserveren dat bij iedere reservatie verminderd wordt met de prijs voor het plein.

Erik De Gruyter 13-12-2020

Nadat beide terreinen afgelopen vrijdag in aanwezigheid van leverancier Yopadel en onze mensen van Infrastructuur werden opgeleverd, kunnen we als club eindelijk berichten dat de terreinen in gebruik kunnen genomen worden.

Omwille van COVID-maatregelen kunnen we spijtig genoeg onze padelterreinen niet feestelijk inhuldigen.   Maar uitstel is uiteraard geen afstel.