Lees vorige artikels

Een overzicht van onze vorige artikels. Van nieuwste tot oudste.

admin 11-04-2021

Hierbij vind je de planning van de lentetraining 2021. Omwille van corona worden de uren dit jaar niet opgehangen op de club. De lentetraining start op maandag 19 april.  Naar aanleiding van het overlegcomité van woensdag 14 april, moeten we de start van de lessen voor de volwassenen met 1 week uitstellen. We starten dus in de week van 26 april 2021.

..
Erik De Gruyter 27-03-2021

Beste clubleden,

Graag willen we nogmaals met aandrang vragen om de opgelegde maatregelen omtrent COVID te respecteren en strikt na te leven.

We werden vandaag attent gemaakt op de aanwezigheid aan de padelterreinen van één of meerdere personen die in quarantaine zouden moeten zijn omwille van een COVID-besmet familielid.

..
Erik De Gruyter 25-03-2021

Beste clubleden

Wij zijn bijzonder verheugd dat zoveel leden de weg naar onze fraaie tennisterreinen gevonden hebben. Er wordt momenteel vlotjes gereserveerd. Aan de boekingen te merken willen jullie eerst allemaal  eens proberen om te “enkelen”.  Dat kan uiteraard,  maar als jullie dubbel wensen te spelen is het wel verplicht om de vier namen van de spelers op te geven.

..
Erik De Gruyter 24-03-2021

De afgelopen maanden hebben onze leden naar hartenlust kennis gemaakt met het subtiele spelletje dat naar de naam Padel luistert. Het liep storm om één van de twee padelterreinen te kunnen boeken. Voor de statistici: TC Basveld telt intussen meer dan 300 padelleden. Een succes dat de stoutste verwachtingen overtreft. Uiteraard heeft het mooie Padelverhaal ook te maken met het feit dat de Corona situatie ons allemaal in een gijzelingssituatie heeft gebracht waardoor we enkel daar het ei van Colombus kwijt konden...

..
admin 19-03-2021

Alleen padelleden kunnen (gratis) terreinen reserveren. Tijdens piekuren 2 gelijktijdig en tijdens de daluren 3 gelijktijdig. Er kunnen geen bijkomende terreinen meer gereserveerd worden tegen extra betaling. Tennisleden die geen padellid zijn, zijn gastspelers en kunnen uitgenodigd worden door padelleden. De prijs hiervoor is 7.5 euro en wordt afgerekend door diegene die de reservatie doet.

..
admin 20-02-2021

Vanaf nu krijgen al onze padelleden 5 gelijktijdige reservatiemogelijkheden:

Twee gedurende de piekuren (werkdagen 16-22h, za-zo: 9-22h)
Drie gedurende de daluren (enkel werkdagen 9-16h).

In tegenstelling tot piekuren mag een lid in de daluren 2 uren na elkaar op het plein staan.

..
Erik De Gruyter 16-02-2021

De periode dat bestuursleden iedere avond met het handje in de kantine het licht op de padeltterreinen mochten ontsteken of doven is voltooid verleden tijd.

Sinds gisteren is de automatisering van de verlichting een feit. Het systeem is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te "handlen".

..