Lees vorige artikels

Een overzicht van onze vorige artikels. Van nieuwste tot oudste.

admin 06-06-2021

Na het afgelasten van de gewone interclub, is de drang weer groot om toch nog interclub te kunnen spelen. Het aanbod voor de najaarsinterclub is gevoelig uitgebreid. Het volledige aanbod en het inschrijvingsformulier vinden jullie hier.

admin 11-04-2021

Hierbij vind je de planning van de lentetraining 2021. Omwille van corona worden de uren dit jaar niet opgehangen op de club. De lentetraining start op maandag 19 april.  Naar aanleiding van het overlegcomité van woensdag 14 april, moeten we de start van de lessen voor de volwassenen met 1 week uitstellen. We starten dus in de week van 26 april 2021.

Erik De Gruyter 27-03-2021

Beste clubleden,

Graag willen we nogmaals met aandrang vragen om de opgelegde maatregelen omtrent COVID te respecteren en strikt na te leven.

We werden vandaag attent gemaakt op de aanwezigheid aan de padelterreinen van één of meerdere personen die in quarantaine zouden moeten zijn omwille van een COVID-besmet familielid.