Ledentornooi

Het ledentornooi vindt traditiegetrouw plaats vanaf begin juni. Inschrijvingen vanaf 13 mei 2019.

• Aan dit tornooi kunnen leden vanaf 18 jaar deelnemen.
  • Het heeft als doel dat (vooral nieuwe) leden elkaar beter leren kennen en ze ook eens kunnen tennis spelen tegen andere spelers dan gewoonlijk. Het tornooi heeft een recreatief karakter. We rekenen dan ook op de fairplay van iedereen, zowel wat de wedstrijdresultaten aangaat als de deelname aan de juiste reeksen.
  • Op de finaledag sluiten we daarom ook dit tornooi af met een heerlijke barbecue.
  • Men kan voor meerdere reeksen inschrijven, zolang het organisatorisch mogelijk is. Men kan wel maar voor één enkel reeks een finale-prijs ontvangen.
  • Inschrijven dubbel via formulieren in de kantine of hier downloaden, invullen en terugsturen.

De reeksen enkel zijn:

• Enkel Dames 4 (ED4: 3 punten)
  • Enkel Dames 3 (ED3: tot 15 punten)
  • Enkel Dames 2 (ED2: tot 30 punten)
  • Enkel Dames 1 (ED1: tot 80 punten)
  • Enkel Heren 4 (EH4: 3 punten)
  • Enkel Heren 3 (EH3: tot 15 punten)
  • Enkel Heren 2 (EH2: tot 30 punten)
  • Enkel Heren 1 (EH1: tot 90 punten)
  • Dubbel gemengd (Je mag individueel max. 45 pt. hebben, inschrijving via formulier in kantine of hierboven downloaden)

De reeks Dubbel Gemengd wordt door een onschuldige kinderhand geloot op maandag 27 mei om 20 uur met de bedoeling dat een beginner gekoppeld wordt aan een meer ervaren speler. Om te kunnen deelnemen mag je individueel max. 45 punten hebben. De reeks start met een voorronde in poule-vorm. De eerste twee van elke poule gaan verder in een reeks met 1/8 finale, 1/4 finale, 1/2 finale en finale.

Voor de Enkelreeksen kan er, afhankelijk van het aantal inschrijvingen,  een verliezersronde worden georganiseerd.  De verliezer komen dan uit in een nieuwe reeks met 1/4-finale, 1/2- finale en finale.

Indien er te weinig deelnemers voor een reeks zijn dan wordt ze in poule-vorm gespeeld of wordt de reeks samengevoegd met dezelfde reeks met deelnemers van het andere geslacht.

Alle wedstrijden worden bij loting bepaald. De Enkelwedstrijden bestaan uit 2 winnende sets. Bij de Dubbelwedstrijden speelt men 2 sets en bij gelijke stand wordt een super tiebreak gespeeld: voor het eerst 10 punten met een verschil van 2.

De uitslagen worden onmiddellijk na de wedstrijd aan de wedstrijdleiding bezorgd.

De datum van uw eerste wedstrijd wordt u per mail gestuurd.

Voor de data van de volgende wedstrijden gelieve zelf bij de wedstrijdleiding te informeren.

De planning zal enkel op de website verschijnen. Gelieve dus zelf te kijken wanneer je moet spelen!

Planning

• We trachten om de dubbelwedstrijden op de eerste zaterdag en zondag te spelen. Zo kun je maximaal 2 dubbels moeten spelen op 1 dag.
  • Zaterdagnamiddag 15 juni:  finale-dag gevolgd door barbecue, (de finale moet voor de bbq gespeeld zijn). Indien de planning het toelaat, mogen finales ook voor 15 juni gespeeld worden

Inschrijvingsvoorwaarden

• Lid zijn van T.C. Basveld.
  • Op 1 januari 2019 minstens 18 jaar zijn.
  • Men kan inschrijven voor meerdere reeksen, zolang het organisatorisch mogelijk is.
  • Inschrijven dubbel ten laatste maandag 27 mei 2018. Inschrijven enkel ten laatste dinsdag 28 mei. Wie te laat inschrijft komt op een reservelijst.
  • Inschrijven voor Dubbel Gemengd kan alleen via de inschrijvingskaarten (via e-mail, in brievenbus steken of aan de uitbater bezorgen).
  • Inschrijven voor Enkel kan alleen via de website.
  • Vergeet zeker niet je e-mail adres correct leesbaar te noteren, je wordt voor de eerste wedstrijd per mail verwittigd.
  • Je dient voldoende dagen/uren ter beschikking te zijn, geef duidelijk aan welke dagen/uren je absoluut niet kan spelen. Wie niet voldoende ter beschikking is, kan worden uitgeschreven.
  • Indien in de loop van het tornooi de wedstrijdleiding te weinig ruimte krijgt om de winnaar voor een volgende match in te plannen dan gaat de verliezer verder.
  • Om deel te nemen aan het Dubbel Gemengd  mag je individueel maximaal 45 punten hebben.
  • Het kan gebeuren dat je meerdere dubbel-wedstrijden op een dag moet spelen.
  • In de loop van het tornooi kan de wedstrijdleiding beslissen of een gekwetste of onbeschikbare speler vervangen wordt door een nieuwe speler.
  • De deelname aan het ledentornooi is gratis, het zou wel fijn zijn als je (samen met je partner/gezin) naar de barbecue komt.

Wedstrijdleiding

• Marcel Schildermans (0475 91 07 98)
  • met medewerking van Fastré Jef
  • Clublokaal: 011 81 63 91

Finales

• Zaterdag 15 juni 2019 ten laatste om 16.30 uur.

Prijsuitreiking

• Zaterdag 15 juni 2019 om 18.00 uur.

Barbecue

• Zaterdag 15 juni 2019 om 18.00 uur.
  • Inschrijven tot woensdag 12 juni 2019.