Ledentornooi

Het ledentornooi vindt traditiegetrouw plaats vanaf begin juni. Inschrijvingen vanaf 14 mei 2018.

De reeksen enkel zijn:

• Enkel Dames 3 (ED3: Beginners)
  • Enkel Dames 2 (ED2: NG t.e.m. C+30/4)
  • Enkel Dames 1 (ED1: NG t.e.m. C+30)
  • Enkel Heren 3 (EH3: Beginners)
  • Enkel Heren 2 (EH2: NG t.e.m. C+30/4)
  • Enkel Heren 1 (EH1: NG t.e.m. C+30)
  • Dubbel gemengd (Je mag individueel max. 30 pt. hebben, inschrijving via formulier in kantine)

De reeks Dubbel Gemengd wordt door een onschuldige kinderhand geloot op maandag 28 mei om 20 uur met de bedoeling dat een beginner gekoppeld wordt aan een meer ervaren speler. Om te kunnen deelnemen mag je individueel max. 30 punten hebben. De reeks start met een voorronde in poule-vorm. De eerste twee van elke poule gaan verder in een reeks met 1/8 finale, 1/4 finale, 1/2 finale en finale.

Voor de Enkelreeksen kan er, afhankelijk van het aantal inschrijvingen,  een verliezersronde worden georganiseerd.  De verliezer komen dan uit in een nieuwe reeks met 1/4-finale, 1/2- finale en finale.

Indien er te weinig deelnemers voor een reeks zijn dan wordt ze in poule-vorm gespeeld of wordt de reeks samengevoegd met dezelfde reeks met deelnemers van het andere geslacht.

Alle wedstrijden worden bij loting bepaald. De Enkelwedstrijden bestaan uit 2 winnende sets. Bij de Dubbelwedstrijden speelt men 2 sets en bij gelijke stand wordt een super tiebreak gespeeld: voor het eerst 10 punten met een verschil van 2.

De uitslagen worden onmiddellijk na de wedstrijd aan de wedstrijdleiding bezorgd.

De datum van uw eerste wedstrijd wordt u per mail gestuurd.

Voor de data van de volgende wedstrijden gelieve zelf bij de wedstrijdleiding te informeren.

De planning zal enkel op de website verschijnen. Gelieve dus zelf te kijken wanneer je moet spelen!

Planning

• Zaterdag 2 juni en zondag 3 juni: zo veel mogelijk wedstrijden in de voorronde der Dubbels Gemengd (in poulevorm). Dubbels moeten niet noodzakelijk in het weekend gespeeld worden.
  • Maandag 4 t.e.m. zaterdag 16 juni: overige wedstrijden.
  • Zaterdagnamiddag 16 juni: alle finales gevolgd door barbecue, (de finale moet voor de bbq gespeeld zijn).

Inschrijvingsvoorwaarden

• Lid zijn van T.C. Basveld.
  • Op 1 januari 2018 minstens 18 jaar zijn.
  • Men kan inschrijven voor meerdere reeksen, zolang het organisatorisch mogelijk is.
  • Inschrijven dubbel ten laatste maandag 28 mei 2018. Inschrijven enkel ten laatste dinsdag 29 mei. Wie te laat inschrijft komt op een reservelijst.
  • Inschrijven voor Dubbel Gemengd kan alleen via de inschrijvingskaarten (via e-mail, in brievenbus steken of aan de uitbater bezorgen).
  • Inschrijven voor Enkel kan alleen via de website.
  • Vergeet zeker niet je e-mail adres correct leesbaar te noteren, je wordt voor de eerste wedstrijd per mail verwittigd.
  • Je dient voldoende dagen/uren ter beschikking te zijn, geef duidelijk aan welke dagen/uren je absoluut niet kan spelen. Wie niet voldoende ter beschikking is, kan worden uitgeschreven.
  • Voorwaarde om deel te nemen aan Dubbel Gemengd is dat men zondag 4 juni voldoende ter beschikking is om de voorronde te spelen.
  • Indien in de loop van het tornooi de wedstrijdleiding te weinig ruimte krijgt om de winnaar voor een volgende match in te plannen dan gaat de verliezer verder.
  • Om deel te nemen aan het Dubbel Gemengd  mag je individueel maximaal 30 punten hebben.
  • inschrijven bij Beginners: dit of vorig jaar begonnen zijn en geen klassement hebben.
  • Inschrijving voor de overige reeksen: nooit een hoger klassement hebben gehad.
  • Het kan gebeuren dat je meer wedstrijden op een dag moet spelen.
  • In de loop van het tornooi kan de wedstrijdleiding beslissen of een gekwetste of onbeschikbare speler vervangen wordt door een nieuwe speler.
  • De deelname aan het ledentornooi is gratis, het zou wel fijn zijn als je (samen met je partner/gezin) naar de barbecue komt.

Wedstrijdleiding

• Marcel Schildermans (0475 91 07 98)
  • met medewerking van Fastré Jef
  • Clublokaal: 011 81 63 91

Finales

• Zaterdag 16 juni 2018 ten laatste om 16.30 uur.

Prijsuitreiking

• Zaterdag 16 juni 2018 om 18.45 uur.

Barbecue

• Zaterdag 16 juni 2018 om 18 uur.
  • Inschrijven tot woensdag 13 juni 2018. Inschrijving is pas geldig na betaling.