TC Basveld Zonhoven

Jeugdvriendelijke club: nr 5 in Vlaanderen

Het laatste nieuws van TC Basveld

VERZOEK OM OPENINGSUREN PADEL TE RESPECTEREN

Vorige week vond op de club een infovergadering plaats voor de buurtbewoners naar aanleiding van het feit dat TC Basveld de intentie heeft om een derde padelterrein aan te  leggen.

EK Voetbal: twee reuzenschermen op TC Basveld - Vraag naar vrijwilligers Events

Nog een paar keer slapen en het EK Voetbal wordt op gang geschoten. De EK-koorts is in Zonhoven stilaan naar ongekende hoogtes aan het stijgen. Ook op onze club is er sprake van een Rode Duivels mania.

Najaarsinterclub Tennis

Na het afgelasten van de gewone interclub, is de drang weer groot om toch nog interclub te kunnen spelen. Het aanbod voor de najaarsinterclub is gevoelig uitgebreid. Het volledige aanbod en het inschrijvingsformulier vinden jullie hier.

TC Basveld gaat voor derde padelterrein

Zoals bekend schreef het padelverhaal binnen onze club de afgelopen maanden geschiedenis. Ruim 400 aangesloten padelleden bij TC Basveld op enkele maanden tijd: du jamais vu.

Jeugdvriendelijke tennisclub en Kidstennischool

Jeugdvriendelijke tennisclub 2021 Basveld Tennisclub is gelegen in het gemeentelijk openluchtsportcentrum "DE BASVELDEN". De ideale club voor jong en oud. Zowel competitief als recreatief tennis op 8 verlichte buiten-gravelbanen, 6 overdekte kunststof-gravelbanen en voor de kleinsten een midi-tennisbaan en 2 padelpleinen. Het cafetaria biedt een prachtig zicht op zowel de binnen- als buitenterreinen.

Wist je dat?

Gelegen op het gemeentelijk openlucht sportcentrum Basvelden. Met 765 leden is er zowel competitief als recreatief tennis mogelijk. Het cafetaria biedt een prachtig uitzicht op zowel binnen- als buitenterreinen. TC Basveld bestaat sinds 1976 en wij zijn aangesloten bij de federatie  ”Tennis Vlaanderen”

Meer dan 50 clubactiviteiten, waarvan onze drie grootste:

• Ledentornooi: 200 deelnemers in juni.
  • Open tornooi: meer dan 900 deelnemers  in juli/augustus.
  • Clubkampioenschap: 300 deelnemers in september.

Accomodatie : 6 indoor kunststofbanen, 8 gravelterreinen, 2 padelpleinen en voor onze jonge spelers 1 mini-terrein.

• TC Basveld werd in 2013 verkozen tot Sportclub van het jaar in onze gemeente.
  • Grootste sportclub van Zonhoven.
  • Bekroond met label jeugdvriendelijke tennisclub en Kids Tennisschool
  • Erkend door Tennis Vlaanderen als Kids Tennisschool.
  • Vijfde plaats in Vlaanderen in de ranking van jeugdvriendelijke club.

Een goede werking dankzij deze sponsors

Gemeente Zonhoven
Argenta