Lid worden of vernieuwen

Leden van TC Basveld moeten zich ieder jaar opnieuw inschrijven via Tennis Vlaanderen. Dit gaat zeer snel en bespaart ons een hele hoop werk. Log in via je lidnummer of email-adres. Klik dan bij SPELER op CLUBDASHBOARD. Daar klik je op LID WORDEN (bij Tarieven). Als alle gegevens in orde zijn, klik je op volgende en verstuur je de gegevens. Wacht daarna op een bevestiging van TC Basveld.

Nieuwe leden dienen zich aan te sluiten via Tennis Vlaanderen. Ga via je browser naar Tennis Vlaanderen. Je kunt nog niet inloggen omdat je nog geen lid bent. Klik daarom op 'Lid worden' of 'Zoek een club'. Als Clubnaam gebruik je TC Basveld en druk je op zoeken. Daarna selecteer je TC Basveld en klik je bij Tarieven op Lid worden. De rest spreekt voor zich. Wacht op verdere instructies van TC Basveld

Spelers die reeds lid zijn op een andere club kunnen op dezelfde manier aansluiten bij TC Basveld. De bondsbijdrage moet in dat geval niet meer betaald te worden (neem contact op met secretariaat-tcbasveld@telenet.be).

Tennis Vlaanderen

Lidgeld kan je betalen op rekening nummer: IBAN BE14 0013 9401 4783 van Basveld T.C. Zonhoven. Gebruik de gestructureerde mededeling die je ontvangt nadat je ingeschreven bent op Tennis Vlaanderen.
Pas na ontvangst van het lidgeld ben je aangesloten én mag je spelen als lid op onze pleinen. De lessen en trainingen zijn in het lidgeld niet inbegrepen.

De verschillende mutualiteiten geven een jaarlijkse tussenkomst in het betaalde lidgeld van de club. Vanaf 2018 krijgen alle leden die via het Clubabonnementssysteem werken automatisch een ingevuld formulier waarop nog een klever van de eigen mutualiteit moet geplakt worden. Dit formulier kan vervolgens aan de mutualiteit overgemaakt worden.

De lidgelden geven ook dit jaar recht op gratis binnenspelen tijdens het zomerseizoen, indien alle buitenpleinen bezet zijn of bij regenweer, mits naleving van de voorrangsregels die jullie goedkeuren bij het ondertekenen van een lidmaatschap.

Wie alleen in het winterseizoen binnen speelt (en dus niet buiten mag spelen tot 1 augustus) betaalt slechts de helft van de prijs vanaf 1 augustus.

Zie lidgelden.