NIEUWJAARSDRINK 19 JANUARI TIROLER PARTY 27 JANUARI

Erik De Gruyter 04-01-2024

TC Basveld wenst zijn grote tennis- en padelfamilie een gezond en sportief hoogstaand 2024 !!!

Onze eerste activiteit van het nieuwe jaar is gepland op vrijdag 19 januari met de traditionele Nieuwjaarsdrink. Tussen 20 en 22 uur wordt iedereen verwend met lekkere drankjes en hartige hapjes.

Op zaterdag 27 januari figureert de eerste Tiroler Party, die georganiseerd wordt door onze uitbaters Ellen en Ronny.

Het startschot wordt gegeven om 19 uur met superleuk Tirolertennis en gezellig Jeneverpadel.

Tirolertennis zal gespeeld worden van 19 tot 21 uur. Er kunnen zich maximum 12 teams van 2 personen inschrijven. Er zal getennist worden volgens een up en down systeem. Na drie games schuiven de winnaars een terrein omhoog en de verliezers een terrein omlaag.

Jeneverpadel vindt eveneens plaats van 19 tot 21 uur. Hier kunnen zich maximum 8 teams van 2 personen voor inschrijven. Voor het Jeneverpadel geldt een doorschuifsysteem. De ploeg, die het eerst 4 games wint zal getrakteerd worden op 3 shotjes lekkere jenever.

Snel inschrijven is de boodschap. Het inschrijvingsgeld bedraagt 10 € per ploeg. Inschrijven voor Tirolertennis en Jeneverpadel kan via deze link.

Na het sportief plezier zal de vermaarde DJ David om 21 uur het startschot geven voor een fantastische Tiroler Party. Nodig gerust je vrienden uit voor deze avond met andere woorden ook niet-leden zijn van harte welkom op de Tiroler Party !!!