Home | VIJF INTERCLUBPLOEGEN SPELEN 1/2 FINALE

VIJF INTERCLUBPLOEGEN SPELEN 1/2 FINALE

Zoals jullie recent in de nieuwsflash konden lezen leggen de jeugdteams van Basveld spraakmakende resultaten voor in de interclubcompetitie. Maar ook de volwassenen goochelen met historische cijfers.

Voor het eerst in de geschiedenis van TC Basveld bereikten vijf teams de halve finales in de Limburgse interclubcompetitie. Vier van de vijf teams mogen voor eigen publiek aantreden.

De DD 50/2 (ploeg van Marie-Rose Vleugels) bijten vrijdag om 16 uur de spits af tegen TC As. Tegelijkertijd zal de ploeg van Inne Beckers al naar Kermt zijn afgeresid zijn voor hun 1/2 finale in de D35/1 reeks.

Zaterdag wordt dé absolute hoogdag. Naast de finales van het ledentornooi treedt om 10 uur het team van Sven Meuwis aan in hun halve finale H 45/3 tegen de Haspengouwers van Wimbeldon. Namiddag om 16 uur zijn de Dames 3 (team Sara Franssen) aan zet tegen Hechtel-Eksel. Wie al dat tennisplezier wil combineren met een lekker hapje eten kan zich trouwens nog altijd inschrijven voor de BBQ van het ledentornooi.

Op zondag mag het team van Bart Jenné (H 25/5) vroeg uit de veren( startsein 9 uur) voor hun 1/2 finale tegen Nuclea Mol.

Roland Garros is net achter de rug, tijd dus om dit weekend zeker eens een kijkje te komen in de Basveld Arena !!!!!