Home | VIER INTERCLUBTEAMS SPELEN LIMBURGSE FINALE

VIER INTERCLUBTEAMS SPELEN LIMBURGSE FINALE

Vorige week leverden een handvol Basveld-interclubteams slag in de halve finales.

Liefst vier teams mogen deze week in de finale aantreden. Dikke duim voor deze historische resultaten !!!!

De ploeg van Marie-Rose Vleugels ( DD 50/2) bijt vandaag reeds de spits af om 17 uur in Paal.

De andere gladiatoren komen tijdens het weekend in actie. Het team van Sara Franssens (D 3) mag zaterdag om 14 uur op bezoek bij het clubje van Kim Clijsters, Boneput Bree. Zaterdag bindt de ploeg van Sven Meuwis (H 45/3) in de vertrouwde Basveld Arena om 12 uur de strijd aan tegen Leopold.

Zondag mag het team van Bart Jenné ( H 25/5) om 10 uur de degens kruisen met de heren van TC Kermt.

We wensen alle teams heel veel succes toe en rekenen erop dat onze finalisten massaal zullen ondersteund worden door een grote schare Basvelders!!!!.

Wie herkent de twee jonge dames op bijgevoegde foto ?