Train To Interclub

oranje en groene spelers die in 2018 interclub spelen voor T.C. Basveld

Wat

Met ‘Train to Interclub’ willen we zowel de beginnende oranje en groene interclubspelers als de ervaren oranje en groene interclubspelers klaarstomen voor de interclub door middel van ‘trainen’ en samen toewerken naar de wedstrijden. Aan de hand van maandelijkse activiteiten worden fairplay, zowel op als naast het veld, sportiviteit, teamgevoel en groepssfeer gestimuleerd. De spelers doen wedstrijdervaring op, leren correct in- en uitroepen, tellen, een hand geven na de wedstrijd, etc. Ze zijn kortom klaar voor de interclub !

Opslag- en volleytraining: begeleide wedstrijdsituaties en uitspeeloefeningen spelen tegen je vriendjes en vriendinnetjes van de club met nadruk groepsgevoel.

Dubbeltraining: leer hoe je met een teamgenoot bepaalde situaties kan uitspelen, druk leert zetten, samen leert werken en het netspel verbetert.

Interne oefeninterclubontmoeting: met je eigen interclubteam wedstrijdjes (enkel en dubbel) spelen tegen andere interclubteams van onze club

Infomoment ‘Fairplay naast het veld’ voor de ouders: leer aan de hand van geanimeerde filmpjes hoe te reageren op bepaalde wedstrijdsituaties van je kind, je als ouder voor te bereiden op een wedstrijd en er achteraf mee te leren omgaan

Externe oefeninterclubontmoeting: word uitgedaagd door externe interclubploegen om zo als één team de overwinning te behalen, een echt interclubgevoel gecreëerd te hebben en helemaal klaar te zijn voor de interclub

• zaterdag 20 januari 2018