Tiener Toer

De Tiener Toer is een recreatief circuit, bedoeld voor de recreatieve maxi spelers. Verschillende clubs in Limburg organiseren een tornooitje van de Tiener Toer in de zomer en/of winter. Een tornooitje duurt ongeveer 2 à 3 uur en kost maximaal € 3. De wedstrijdjes worden gespeeld op een volledig enkelterrein. Alle spelertjes spelen een aantal wedstrijdjes in poulevorm zonder dat er winnaars en verliezers worden bekend gemaakt. Plezier maken staat centraal.

De tornooitjes van Basveld T.C. gaan door op volgende tijdstippen:

winter: zondag 14 februari om 11u30

Tot 17 januari hebben kinderen van T.C. Basveld voorrang op spelertjes van andere clubs. Daarna worden de plaatsen verder opgevuld volgens moment van inschrijven.

zomer: zaterdag 26 juni om 10u00

Tot 5 juni hebben kinderen van T.C. Basveld voorrang op spelertjes van andere clubs. Daarna worden de plaatsen verder opgevuld volgens moment van inschrijven.

De volledige kalender van tornooitjes kan je terugvinden op de website van Tennis Vlaanderen (www.tennisvlaanderen.be).

Inschrijven voor de tornooitjes van de Tiener Toer kan op volgende manieren:

Wees er op tijd bij, want eenmaal een reeks volzet is, worden de inschrijvingen afgesloten.