Themakamp Omnisport

• Voor wie:
    • leden en niet-leden geboren in 2009 of later
  • Wat:
    • Doe je graag nog andere sporten buiten tennis? Kom dan zeker naar dit kamp, waar je naast de tennislessen tal van initiaties in uiteenlopende sporttakken krijgt: voetbal, atletiek, volleybal, basketbal, teamspelen, hockey, dans … Deze week word je ondergedompeld in een wereld vol beweging!
  • Opmerking:

• Als het kamp volzet is, kan u uw zoon/dochter inschrijven op de ‘wachtlijst’. Dit doet u door een mailtje te sturen naar basveld-tc@hotmail.com. In de mail moeten volgende gegevens staan: naam - voornaam - geboortedatum - welk kamp - wel/geen lid van TC Basveld - telefoonnummer. Als er extra plaatsen vrijkomen op het kamp, wordt u gecontacteerd door de club. DEGENE DIE EERST MAILT, STAAT ALS EERSTE OP DE WACHTLIJST!

Event Datum/tijd
maandag 05 juli 2021 om 9u00