Themakamp Circus

• Voor wie:
    • Leden en niet-leden geboren in 2009 of later
  • Wat:
    • Deze week maken we kennis met allerlei gekke fratsen en stunten. Ben jij altijd al een acrobaat geweest? Kan je goed jongleren? Of maak je graag grapjes zoals een clown? Weet jij welke circusdieren er zijn? Hoe een circusdirecteur eruitziet?  We verkleden ons, goochelen samen en leren circusacts. In dit kamp combineren we het circusleven en tennislessen. In het circus is het altijd feest!
  • Opmerking:

• Als het kamp volzet is, kan u uw zoon/dochter inschrijven op de ‘wachtlijst’. Dit doet u door een mailtje te sturen naar basveld-tc@hotmail.com. In de mail moeten volgende gegevens staan: naam - voornaam - geboortedatum - welk kamp - wel/geen lid van TC Basveld - telefoonnummer. Als er extra plaatsen vrijkomen op het kamp, wordt u gecontacteerd door de club. DEGENE DIE EERST MAILT, STAAT ALS EERSTE OP DE WACHTLIJST!

Event Datum/tijd
maandag 16 augustus 2021 om 9u00