Home | TC Basveld 23, 24 en 25 september gesloten

TC Basveld 23, 24 en 25 september gesloten

Daags na het afsluiten van het clubkampioenschap sluit TC Basveld voor drie dagen (23, 24 en 25 september) letterlijk en figuurlijk de deuren.

Aanleiding hiervoor zijn dringende én noodzakelijke electriciteitswerken door de firma EWG. Door een aantal gebreken dient er een nieuw hoofdverdeelbord in de kelder te worden geinstalleerd. Daarnaast moet de noodverlichting vervangen worden en zullen er in de keuken en het clubhuis een aantal werken worden uitgevoerd. Hiervoor dient TC Basveld "stroomloos" te zijn in deze periode.

Gedurende drie dagen zal er dus geen gebruik kunnen gemaakt worden van de binnenterreinen. Ook op de buitenterreinen zal er enkel bij daglicht kunnen getennist worden, maar ook dan zal het clubhuis gesloten zijn.

In samenspraak met EWG werd voor deze datum gekozen omdat we dan het weekend erna in optimale omstandigheden het winterseizoen kunnen opstarten.

We hopen op begrip van alle leden voor deze noodzakelijke ingreep!!!