Sproeiinstallaties opnieuw gebruiken

Erik De Gruyter 18-05-2020

Iedereen zal het in de eigen tuin al gemerkt hebben: alles ligt er kurkdroog bij. Dat is niet anders op onze tennisterreinen, die de laatste maand met zoveel zorg zijn klaar gestoomd door bezige bij Jef.

Onze terreinen snakken naar water. In fase 1 werd aangegeven dat jullie de terreinen uit veiligheidsoverwegingen zelf niet mochten besproeien. Vanaf morgen wordt het geweer van schouder veranderd. Op terrein 1 tot en met 6 mag er opnieuw gebruik gemaakt worden van de bekende drukknop. We vragen met aandrang dat iedereen hierbij de nodige voorzorgen in acht neemt. Dat betekent voor het sproeien handen reinigen met de aanwezige gelsprays. Na het indrukken van de sproeiknoppen aub opnieuw de handen reinigen. Voor terrein 7 en 8 dient de besproeiing zoals bekend handmatig te gebeuren.

TC Basveld heeft dit weekend iedereen ervan op de hoogte gebracht dat in verband met het spelen van dubbels de club zich neutraal wenst op te stellen. Dit betekent dat ieder lid ten allen tijde zelf verantwoordelijk is voor de manier waarop hij met deze spelregels omgaat.

Hou het veilig, zorg voor jezelf en geniet vooral van de mooie tennisdagen, die in het verschiet zijn met dit zomers weer.