Quatro Raccheta 2018

Voor wie:

• leden en niet-leden

Wat:

• Iedereen van jullie heeft waarschijnlijk wel al eens iets gehoord over racketlon, deze activiteit is hier op gebaseerd. Een echte racketlon bestaat uit badminton, tennis, pingpong en squash, maar aangezien er geen squashvelden ter beschikking zijn hebben, kiezen wij voor beachtennis.
  • In duo's worden wedstrijden gespeeld in verschillende (racket)sporten: tennis, beachtennis, badminton en tafeltennis. Wat kan jij met een (tennis)racket? Dat weten je kameraden maar wat kan jij met andere racketten? Kom het laten zien!
  • Tussen het sporten door kunnen jullie genieten van een hapje en een drankje. Om deze dag leuk af te sluiten eten we gezamenlijk een stukje pizza.

Prijs:

• jeugd: €6 per duo
  • volwassenen: €15 per duo

Inschrijven:

klik hier

** Inschrijven ten laatste op woensdag 13 juni 2018 **

Betalen:

• dit dient contant te gebeuren met gepast geld bij de start van de activiteit.