Home | Ledentornooi

Ledentornooi

Het ledentornooi vindt traditiegetrouw plaats vanaf begin juni. Inschrijvingen vanaf 13 mei 2019.

Aan dit tornooi kunnen leden vanaf 18 jaar deelnemen.
Het heeft als doel dat (vooral nieuwe) leden elkaar beter leren kennen en ze ook eens kunnen tennis spelen tegen andere spelers dan gewoonlijk. Het tornooi heeft een recreatief karakter. We rekenen dan ook op de fairplay van iedereen, zowel wat de wedstrijdresultaten aangaat als de deelname aan de juiste reeksen.
Op de finaledag sluiten we daarom ook dit tornooi af met een heerlijke barbecue.
Men kan voor meerdere reeksen inschrijven, zolang het organisatorisch mogelijk is. Men kan wel maar voor één enkel reeks een finale-prijs ontvangen.
Inschrijven dubbel via formulieren in de kantine of hier downloaden, invullen en terugsturen.