Kennismakingsavond

Zaterdag 25 april 2020 om 19 uur worden onze nieuwe leden verwacht op de club. Wij starten eerst met een drankje en een korte toelichting over de werking van de club, gevolgd door een rondleiding in het gebouw.

Er wordt ook een hapje voorzien. Er wordt uiteraard ook getennist. Dus breng jullie tennis­uitrusting mee. Om het half uur vormen we nieuwe groepjes, zodat je met bijna iedereen kunt kennismaken. Een must voor beginners en mensen die nieuw zijn in onze club. Personen die lid geworden zijn na de vorige editie van onze kennismakingsavond (mei 2019), zijn uiteraard ook welkom. Deze avond is voor velen bepalend of ze al dan niet voor lange tijd lid zullen zijn in onze club. Hier vind je tennisvrienden voor het leven.

Dit is ook een oproep voor bestaande leden om de nieuwkomers te verwelkomen.

Vergeet niet jullie tennisuitrusting mee te brengen.

Inschrijven kan met onderstaande formulier:

Event Datum/tijd
zaterdag 25 april 2020 om 19u00