Wintertraining jeugd RECREA 2021-2022

Voor de volledige informatie zie onze folder.

De lessen van de wintertraining zijn enkel voor leden van TC Basveld en starten vanaf maandag 27 september 2021. Voor de oranje, groene en maxispelers zijn er 20 weken les voorzien en telkens 1 uur per training. Voor de blauwe en rode spelers zijn er 22 weken training voorzien. De groepslessen gaan steeds door met 3 of 4 spelers.

Er gaan geen lessen door op volgende tijdstippen:

•  Herfstvakantie: maandag 1 november 2021 t.e.m. zondag 7 november 2021
  •  Kerstvakantie: vrijdag 24 december 2021 t.e.m. donderdag 6 januari 2022
  •  Krokusvakantie: maandag 28 februari 2022 t.e.m. zondag 6 maart 2022

Deze winter kan je als recreatieve speler vanaf oranje slechts 1u in groep trainen. Een 2e uur is aan te vragen, maar wordt alleen toegekend indien er een aangepaste spelersgroep, een trainer en een terrein ter beschikking zijn.

Leden vanaf oranje die zich recreatief voor de 1e keer inschrijven om les te volgen op TC Basveld (d.w.z. nooit winter- of lentetraining gevolgd) worden op een wachtlijst gezet en indien er plaats is worden zij ingepland.

Op zaterdag 4 september tussen 10u en 14u organiseert TC Basveld een testdag. Blauwe en rode spelers zullen een uitnodiging krijgen om op een bepaald tijdstip voor een halfuurtje enkele tennis- en conditietestjes te komen doen. Dit helpt ons om de spelers in zo optimaal mogelijke groepen in te delen. Nieuwe jeugdspelers en spelers die misschien de overgang naar een volgend niveau (zie hieronder) kunnen maken mogen ook een uitnodiging verwachten om een balletje te komen slaan.

Event Datum/tijd
maandag 27 september 2021 om 0u00