Themakamp Superhelden Oranje

• Voor wie:
    • Enkel leden van TC Basveld
  • Wat:
    • Heb jij er altijd al van gedroomd om superkrachten te hebben? In dit themakamp leren we hoe je superheld kan worden aan de hand van allerlei tennis-, sport-, spel- en crea-activiteiten. We maken kennis met tal van superhelden als Mega Mindy, Spiderman, enzovoort. Ben jij een stoere superman? Of een dappere supervrouw? Schrijf je dan zeker in en ga met ons mee op avontuur!
  • Opmerking:

• Als het kamp volzet is, kan u uw zoon/dochter inschrijven op de ‘wachtlijst’. Dit doet u door een mailtje te sturen naar basveld-tc@hotmail.com. In de mail moeten volgende gegevens staan: naam - voornaam - geboortedatum - welk kamp - wel/geen lid van TC Basveld - telefoonnummer. Als er extra plaatsen vrijkomen op het kamp, wordt u gecontacteerd door de club. DEGENE DIE EERST MAILT, STAAT ALS EERSTE OP DE WACHTLIJST!

Inschrijvingsformulier

Statusbericht