Competitiestages

U09 & U11: 4 dagen stage & 1 dag tornooi
U13 & U15: 5 dagen stage & wefstrijdbegeleiding
maxi spelers geboren in 2001 t.e.m. 2003: 5 dagen stage & wedstrijdbegeleiding

voorwaarde oranje spelers: min. 1 Ethias- of jeugdsterrencircuit-tornooi gespeeld hebben in 2019 of  voor min. 1 Ethias- of jeugdsterrencircuit-tornooi ingeschreven zijn 2 weken voor aanvang van de stage

voorwaarde groene en maxi spelers: min. 3 Ethias- of jeugdsterrencircuit-tornooien gespeeld hebben in 2019 of  voor min. 3 Ethias- of jeugdsterrencircuit-tornooien ingeschreven zijn 2 weken voor aanvang van de stage

Tornooien:

competitiestage 1: bekend gemaakt 5 mei

competitiestage 2: bekend gemaakt 5 mei

competitiestage 3: bekend gemaakt 5 mei

Wat:

jeugdleden die wedstrijden wensen te spelen, willen wij helpen en begeleiden om tornooien te spelen.

tussen 9u30 en 11u30: groepstraining, waarvan 1,5u effectieve training on court.

De spelers die namiddag wedstrijd hebben, krijgen de mogelijkheid om goed op te warmen en alle slagen in te spelen.

van 13u tot 17: wedstrijdbegeleiding

Indien een speler een wedstrijd heeft, wordt zijn wedstrijd gecoacht door een aanwezige trainer. De prestaties van de spelers worden in de daaropvolgende les besproken samen met de trainer.

Voor spelers die geen wedstrijd hebben, eindigt de stage om 11u 30.
Bij competitiestage 1 kunnen de oranje en groene spelers in de namiddag aansluiten bij het omnisportkamp. Voor maxi spelers eindigt de stage om 11u30.

Prijs:

Extra:

er wordt enkel wedstrijdbegeleiding voorzien op de hierboven vermelde tornooien en dit tot 17u. Voor wedstrijden na 16u (o.a. volwassenreeksen) zal geen wedstrijdbegeleiding voorzien worden. Inschrijving voor de tornooien dient door de speler zelf te gebeuren. Bij het invullen van de beschikbaarheden voor deze tornooien van 13u tot en met 15u opgeven.

Enkele weken voorafgaand aan de competitiestage ontvangt iedere deelnemer een infoblad met meer informatie en afspraken om deze stages vlot te kunnen laten verlopen.

Inschrijven:

opgelet: inschrijven voor de tornooien moet door jezelf gebeuren via de website van Tennis Vlaanderen

** Inschrijven ten laatste 3 weken voor de aanvang van de stage **

Event Datum/tijd
maandag 01 juli 2019 om 0u00
Inschrijvingsformulier
Event Informatie
Competitiestages
01/07/2019 - 00:00
Uw informatie
Datums en verdere uitleg vind je boven in de omschrijving
Kleur