Competitiestages

U09 & U11: 4 dagen stage & 1 dag tornooi
U13 & U15: 5 dagen stage & wefstrijdbegeleiding
maxi spelers geboren in 2000 t.e.m. 2002: 5 dagen stage & wedstrijdbegeleiding
voorwaarde oranje spelers: min. 1 Ethias- of jeugdsterrencircuit-tornooi gespeeld hebben in 2018 of  voor min. 1 Ethias- of jeugdsterrencircuit-tornooi ingeschreven zijn 2 weken voor aanvang van de stage
voorwaarde groene en maxi spelers: min. 3 Ethias- of jeugdsterrencircuit-tornooien gespeeld hebben in 2018 of  voor min. 3 Ethias- of jeugdsterrencircuit-tornooien ingeschreven zijn 2 weken voor aanvang van de stage

Tornooien:
competitiestage 1: Lummen
competitiestage 2: Winterslag
competitiestage 3: Herk-de-Stad

Wat:
jeugdleden die wedstrijden wensen te spelen, willen wij helpen en begeleiden om tornooien te spelen.

tussen 9u30 en 11u30: groepstraining, waarvan 1,5u effectieve training on court.
De spelers die namiddag wedstrijd hebben, krijgen de mogelijkheid om goed op te warmen en alle slagen in te spelen.

van 13u tot 17: wedstrijdbegeleiding
Indien een speler een wedstrijd heeft, wordt zijn wedstrijd gecoacht door een aanwezige trainer. De prestaties van de spelers worden in de daaropvolgende les besproken samen met de trainer.

Bij competitiestage 1 eindigt voor de spelers die geen wedstrijd hebben de stage om 11u30.
Bij competitiestage 2 kunnen de oranje en groene spelers in de namiddag aansluiten bij het omnisportkamp. Voor maxi spelers eindigt de stage om 11u30.
Bij competitiestage 3 is er voor de oranje, groene en maxi spelers een namiddagactiviteit voorzien.

Prijs:

Extra:
er wordt enkel wedstrijdbegeleiding voorzien op de hierboven vermelde tornooien en dit tot 17u. Voor wedstrijden na 16u (o.a. volwassenreeksen) zal geen wedstrijdbegeleiding voorzien worden. Inschrijving voor de tornooien dient door de speler zelf te gebeuren. Bij het invullen van de beschikbaarheden voor deze tornooien van 13u tot en met 15u opgeven.
Enkele weken voorafgaand aan de competitiestage ontvangt iedere deelnemer een infoblad met meer informatie en afspraken om deze stages vlot te kunnen laten verlopen.

Inschrijven:
opgelet: inschrijven voor de tornooien moet door jezelf gebeuren via de website van Tennis Vlaanderen
competitiestage 1: inschrijvingen afgesloten
competitiestage 2: inschrijvingen afgesloten