Basveld Karting Trophy 2019

Wanneer:

zaterdag 30 maart 2019

Voor wie:

voor leden van T.C. Basveld vanaf 9 jaar (geboren in 2010 en ouder)

Wat:

voor het 2e jaar op rij krijgen de leden van T.C. Basveld de kans om hun rijkunsten te tonen. Waar in de editie van vorig jaar alleen volwassenen mochten deelnemen mag nu ook onze jeugd proeven van de adrenaline. De kleinsten (1m30 – 1m55) zullen in speciaal aangepaste karts voor kids rijden, terwijl de oudere jeugd (> 1m55) in volwassen karts mogen racen. Elke leeftijdsgroep (kids – tieners – volwassenen) rijdt in een aparte competitie waarbij ze 13’ kwalificatie voltooien en na een pauze 13’ racen, hierbij startend in volgorde van hun beste kwalificatietijd. De kids rijden tweemaal 10’ en krijgen sowieso een medaille en frietjes met hamburgers om van te smullen. Voor tieners en volwassenen is het optioneel om frietjes of een spaghetti te bestellen. Voor hen volgt na de wedstrijd een prijsuitreiking voor de top 3.

Waar:

Fastlane Karting, Vrankrijk 31, 3740 Bilzen

Prijs:

€ 25 Kids
€ 30 Tieners                (+ € 6,5 frietjes & hamburger / + € 9 spaghetti)
€ 30 Volwassenen      (+ € 6,5 frietjes & hamburger / + € 9 spaghetti)

klik hier

Naargelang het ontvangen van de inschrijvingen worden de plaatsen bezet. Jeugdspelers geven ook hun lengte door om ze in de juiste groep te kunnen indelen!!

Betalen:

dit dient contant te gebeuren met gepast geld bij de start van de activiteit.

Meer info:    Tom Creemers - 0471 / 11 00 43

** Inschrijven ten laatste op zaterdag 23 maart 2019 **